Birecik Barajı Ortaokulu

Vizyon: 1-İnnaplı Köyü çocuklarının eğitimini en iyi şekilde,teknolojik imkanlarıda kullanarak gerçekleştirmek ve aldıkları eğitimi günlük hayatlarında kolaylıkla kullanmalarını sağlamaktır. 2-İnanıyoruz ki okulumuzda öğrenme,temel ihtiyaç kabul edilsin 3-Öğrencilerimizin zeka düzeyleri kabiliyetleri ölçüsünde en üst düzeye çıkararak onların eğitimine karşı olumlu tutum geliştirmeleri sağlamak ve teknolojinin en son teknikleriyle yenilikçi toplum tarafından benimsenen ve örnek gösterilen eğitim ve öğretim yuvası olmaktır.

Misyon: 1-Karşılaştığı sorunlara akılcı çözümler üreten,hür ve demokratik düşünen,bilimsel metotlarla eğitilmiş ,çağdaş düşünce yapısına sahip,yaratıcı,bilinçli ve kendine güvenen bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: İLKOKULA BİRLİKTE AYNI BİNADA EĞİTİM VE ÖĞRETİM SAĞLANMAKTADIR.

WEB - https://741388.meb.k12.tr

Adres - İNNAPLI MAH. İNNAPLI KÜME EVLERİ BIRECIK BARAJI ILK VE ORTA OKULU BLOK NO: 28 BİRECİK / ŞANLIURFA

Öğretim Şekli :NORMAK ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - İNNAPLI KÖYÜ

Ulaşım ÖĞRETMENLERİMİZ İLÇE MERKEZİNDE KALIP SERVİSLE OKULA GİDİP GELMEKTEDİRLER.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İLÇE MERKEZİNE 7 KM ,ŞANLIURFA İLİNE 97 KM